Haku

MIKÄ URHEILUHALLIT?

Urheiluhallit Oy:n toiminta alkoi jo vuonna 1959. Ensimmäinen halleista, Helsingin Urheilutalo valmistui 1961. Helsingin kaupunki tuli Urheiluhallien osakkaaksi 1980-luvulla ja on ollut siitä lähtien yhtiön enemmistöomistaja. Muita osakkaita ovat Urheiluopistosäätiö ja 13 valtakunnallista liikuntalajiliittoa. Urheiluhallit Oy:n halleja ovat Kallio, Kontula, Malmi, Pasila, Siltamäki ja Töölö.

Mäkelänrinteen Uintikeskus Oy ja Vuosaaren Urheilutalo Oy ovat osa Urheiluhallit-organisaatiota, joka vastaavasti on osa Helsingin kaupungin enemmistöomisteisia tytäryhteisöjä. Urheiluhallien koko organisaatioon kuuluu siis kahdeksan monipuolista vesi- ja sisäliikuntaa tarjoavaa hallia. Asiakas käyntejä on vuodessa noin 2,7 miljoonaa. Kaupunginhallitus nimeää enemmistön Urheiluhallien hallituksen jäsenistä. Yhtiöt toimivat yleishyödyllisinä yhteisöinä ja noudattavat kaupungin konserniohjeita ja eettisiä periaatteita sekä tekevät yhteistyötä kaupungin Liikuntapalvelujen kanssa. Kaupunki tukee uimalipun hintaa ja pienemmissä halleissa tuen osuus
on suurempi.

MITÄ TARJOAMME?

Tarjoamme kattavat liikuntapalvelut helposti ympäri Helsinkiä. Asiakkaanamme voit valita omat lempipaikkasi kahdeksasta hallistamme ja omat lempilajisi kattavasta valikoimastamme. Halleillamme pääset uimaan, harrastamaan virkistävää vesiliikuntaa, kuntosalilleryhmäliikkumaan ja palloilemaan. Tarjontaamme täydentävät kuntotestit, Personal Trainer-palvelut, erilaiset kurssit, solarium, yritysliikuntapalvelutkokoustilat, tilaussaunat ja muut tilavuokrauspalvelut.

"Meillä on rento meininki – liikut kerta-, sarja- tai kausikortilla, aina ilman jäsenmaksuja.
Tule sellaisena kuin olet. Siistit, toimivat tilat ja mukava henkilökuntamme odottavat sinua."