Lue uusi asiakaslehti

Hallit esittelyssä - Tutustu ja ihastu!

Tässä lehdessä esitellään Urheiluhallien kaikki kahdeksan upeaa hallia ja perehdytään siihen, kuinka paljon erilaista toimintaa niissä on tarjolla. Kannustamme myös kaikkia käymään eri halleilla tutustumassa, sillä siitä saat virkistävän mukavaa vaihtelua. Valotamme lehdessä myös tulevaisuuden suunnitelmia erityisesti Malmin osalta ja avaamme tarjontaamme kaiken ikäisille vauvasta vaariin – myös yrityksille.

Lehdestä löydät myös tammikuun tarjoukset! Nyt kannattaa hyödyntää erityisesti supertarjouksessa oleva 3 kuukauden Superkortti ja tehdä keväästä ”kunnon kevät”. Superkortilla voit käydä kuntosalilla, osallistua mieluisille ryhmäliikuntatunneille ja käydä uimassa kaikilla kahdeksalla hallilla niin usein kuin haluat.

Lehti jaettiin 31.12. Helsingin Sanomien välissä, jonka lisäksi voit hakea lehden hallilta luettavaksi. Verkkolehteä pääset lukemaan alla olevasta linkistä.

Toivotamme antoisia lukuhetkiä ja liikunnallista vuotta 2024!

Lue lehti

Lisää luettavaa
Yeplyn pyörähuolto

Pyörähuoltoa tarjolla halliemme (Mäkelänrinne, Töölö ja Vuosaari) pihalla huhtikuusta alkaen. Kausihuollon hinta on 109 €.

Rentoudu sointukylvyssä

Voit keskittyä itseesi ja omaan olotilaasi. Maljat, symbaalit ja gongit kumisevat ympärilläsi lempeästi. Seuraavilla tilaa: Pasila 22.4 ja Malmi 14.5.