Osta ja varaa helposti!

Ota käyttöön Urheiluhallien OnTheMove -mobiilisovellus.

Älypuhelimeen ladattavan sovelluksen avulla olet aina ajan tasalla: varaat ja peruutat tunteja, tarkistat kaikki omat varauksesi ja omat ostetut tuotteesi, näet miten pitkään tuotteesi on voimassa tai montako kertaa on jäljellä sekä ostat uusia tuotteita kaupasta.

Sovellus on ladattavissa sekä Android- että iPhone-älypuhelimiin sovelluskaupasta nimellä OnTheMove (Enkora Oy).

Ota sovellus käyttöön näin:

1. Mene urheiluhallit.fi -nettisivulle ja luo itsellesi tunnukset Kirjaudu-linkistä.
HUOM! Mikäli sinulla jo on tunnukset, tarkista käyttäjätunnuksesi ja salasanasi, jotta pystyt kirjautumaan niillä sovellukseen.

2. Lataa OnTheMove-sovellus älypuhelimeesi sovelluskaupastasi. Kirjoita sovelluskaupan hakukenttään ”OnTheMove”, klikkaa hakutulosta ja lataa sovellus puhelimeesi. Käyttöönoton yhteydessä kirjaudut järjestelmään käyttämällä nettisivuilla luomaasi samaa tunnusta.

HUOM! Jos sovelluskauppasi tarjoaa ”Urheiluhallit On The Move” -nimistä sovellusta, älä lataa sitä. Kyseessä on vanha sovellus.
Katso myös, että vanha sovellus on poistettu älypuhelimestasi.

3. Avaa sovellus, hyväksy sopimusehdot, lisää sähköpostiosoitteesi, jota käytit rekisteröityessäsi Urheiluhalleille.

4. Saat sähköpostiisi kertakäyttöisen koodin, joka syötetään sovellukseen (tarkasta myös roskaposti).

5. Avaa sovellus ja klikkaa ensimmäiseksi etusivulta auki ”Urheiluhallit”.

6. Ota sovellus käyttöösi ja nauti sen helppokäyttöisistä palveluista. Alakulmasta löydät omat tuotteesi ja tuntisi, pääset varaamaan ryhmäliikuntatunteja, sekä ostamaan palveluja kaupasta.

7. Klikkaamalla oikean yläkulman kolmea pistettä pääset tarkastelemaan omia tietojasi, asetuksia, ilmoituksia, sekä lisäämään halutessa maksukorttitietosi.

8. Sovelluksesta ei tarvitse kirjautua erikseen ulos.

Hyvä tietää:

 • Sovelluksen kaupasta voit ostaa seuraavia tuotteita:
  • Uinti (myös kertamaksut)
  • Kuntosali (aamu ja kokopäivä)
  • Ryhmäliikunta (aamupäivä ja kokopäivä)
  • Testit ja ohjelmat
  • Lasten liikunta
  • Vauvauinti
  • Superkortti
  • Lahjakortti
  • Kesätuotteet
 • Eläkeläiset: Eläkeläiset voivat ostaa tuotteita alennushinnalla hallin asiakaspalvelupisteeltä, Urheiluhallien nettikaupasta, sekä OnTheMove -mobiilisovelluksesta, kun oikeus alennukseen on todistettu hallin asiakaspalvelupisteellä ja asiakastiliin on lisätty merkintä verkko-ostosmahdollisuudesta. Huom! Jos lisäämme eläkeläisalennuksen asiakastiliin verkkoasioimista varten, tulee muut tarjoushintaiset kampanjatuotteemme ostaa hallin asiakaspalvelupisteeltä. Poikkeuksena kesätuotteet, joita voi ostaa netistä ja sovelluksella.
 • Opiskelijat: Alennuksen tuotteista saa esittämällä opiskelijatodistuksen hallin asiakaspalvelussa. Asiakastiliin voidaan samalla lisätä verkko-ostosmahdollisuus todistukseen merkatun opiskeluajan alku- ja loppupäivämäärän perusteella, jolloin tuotteiden osto alennushinnalla onnistuu myös Urheiluhallien verkkokaupassa ja OnTheMove -mobiilisovelluksessa. Huom! Jos lisäämme opiskelija-alennuksen asiakastiliin verkkoasioimista varten, tulee muut tarjoushintaiset kampanjatuotteemme ostaa hallin asiakaspalvelupisteeltä. Poikkeuksena kesätuotteet, joita voi ostaa netistä ja sovelluksella.

LUE LISÄÄ MOBIILISOVELLUKSEN KÄYTÖSTÄ

Lisää luettavaa
Yeplyn pyörähuolto

Pyörähuoltoa tarjolla halliemme (Mäkelänrinne, Töölö ja Vuosaari) pihalla huhtikuusta alkaen. Kausihuollon hinta on 109 €.

Rentoudu sointukylvyssä

Voit keskittyä itseesi ja omaan olotilaasi. Maljat, symbaalit ja gongit kumisevat ympärilläsi lempeästi. Seuraavilla tilaa: Pasila 22.4 ja Malmi 14.5.