TUTUSTU KUNTOSALIIN 13–15 -VUOTIAAT

Kurssimme tarjoaa mahdollisuuden kuntosaliharjoitteluun 13–15-vuotiaille nuorille, jotka eivät vielä ikärajan vuoksi pääse itsenäisesti kuntosaleillemme (kuntosalin ikäraja Urheiluhalleilla on 15 vuotta).

Kurssilla nuoret pääsevät kuntosalille opettelemaan laitteiden käyttöä ja säätämistä, sekä harjoittelemaan laitteilla ja vapailla painoilla turvallisesti ohjaajan opastuksella. Jokainen osallistuja saa myös oman perusohjelman kuntosaliharjoitteluun. Kurssi on mukava tapa oppia harjoittelemaan kuntosalilla samanikäisten kanssa, joten kannattaa tulla mukaan esimerkiksi kaverin kanssa. Kurssilla huomioidaan nuoren iänmukainen kehitystaso.

Kurssin jälkeen nuorella on kurssiohjaajan hyväksynnällä ja vanhempien suostumuksella mahdollisuus jatkaa kuntosaliharjoittelua halleillamme itsenäisesti, kaverin tai perheen kanssa.

Kursseja järjestetään Malmilla, Mäkelänrinteessä ja Töölössä.

Hinta: 44 € 4 krt 60 min tai intensiivi 2 krt 120 min.

Kurssi on tarkoitettu 13–15-vuotiaille saliharjoittelusta kiinnostuneille nuorille, jotka eivät vielä ikänsä puolesta pääsisi harjoittelemaan kuntosalille. Kurssi on mukava tapa oppia harjoittelemaan kuntosalilla samanikäisten kanssa, joten kannattaa tulla mukaan esimerkiksi kaverin kanssa.

Opit toimimaan kuntosalilla oikein, sekä saat henkilökohtaisen perusohjelman. Kurssin jälkeen nuori voi kurssiohjaajan hyväksynnällä ja vanhempien suostumuksella jatkaa kuntosaliharjoittelua Urheiluhallien kuntosaleilla itsenäisesti, kaverin tai perheen kanssa. Säännöllinen kuntosaliharjoittelu parantaa lihasvoimaa.

Sisäliikuntavaatetus, treenikengät, hikipyyhe ja juomapullo.