UIMAKOULUJEN USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET

Uimakoulujen sähköpostiosoite on uimakoulut@urheiluhallit.fi

Nettisivuiltamme löydät tiedon siitä, minkä tasoisille kurssit ovat suunnattu. Mikäli olet kahden vaiheilla, kannattaa varata helpompi taso. Voit olla meihin myös asiasta yhteydessä sähköpostitse ennen ilmoittautumista.

Uimakouluilmoittautumiset alkavat 1-2 kuukautta ennen jakson alkua. Tarkemmat päivät tulevat hyvissä ajoin näkyviin nettisivuillemme uimakoulujen osioon.

Liikuntaetua voit käyttää vain omaan uintikurssiin, et voi ostaa sillä lapsen uimakoulua. Liikuntaetuista verkkokaupassa (ei sovelluksessa) käyvät SmartumPay ja ePassi. Muuten ilmoittautuminen ja maksu tulee tehdä uimahallin kassalla.

Ilmoita lapsesi uudelleen uimakouluun vasta kun nykyinen uimakoulu on päättynyt ja olette saaneet suosituksen seuraavasta ryhmästä. Uimakoulujen väliin tulisi jäädä parin kuukauden tauko itsenäistä harjoittelua varten.

Suosittelemme vahvasti, että pidätte tauon uimakoulujen välissä. Jos tästä huolimatta haluat varata uuden uimakoulun jo ennen edellisen päättymistä niin sinun tulee ilmoittaa lapsesi saman tasoiseen uimakouluun nykyisen kanssa. ÄLÄ ilmoittaudu ylemmälle tasolle, ilman että sitä on suositeltu!
Opetuskieli kursseillamme on suomi. Uimaopettajamme voivat tarvittaessa antaa ohjeistusta myös englanniksi.
Ole heti ilmoittautumisen jälkeen yhteydessä sähköpostitse. Voimme siirtää osallistumisen toiseen ryhmään, jos paikkoja on vapaana.
Jos ryhmästä vapautuu paikka saavat kaikki jonolistalla olevat siitä ilmoituksen samaan aikaan. Nopeiten varauksen tehnyt saa paikan. Jononumerollasi ei ole merkitystä.
Ole heti yhteydessä sähköpostitse siirtymistoiveesta. Mikäli ilmoittaudut itse myös toiseen uimakouluun, huomioi, että toisen kurssin maksun palautuksesta vähennetään 10 euron käsittelykulut.
Kun ryhmä on täynnä voi jonoon ilmoittautua verkkokaupassamme. Mikäli kurssin kohdalla lukee ”täynnä” ei myöskään jonopaikkoja ole jäljellä.
Kurssin voi perua 6 viikkoa ennen sen alkua laittamalla sähköpostia. Laita sähköpostiin osallistujan nimi, ostoksen kuittinumero sekä tilinumerosi. Rahanpalautuksesta vähennetään 10 € käsittelykulu.

Lähtökohtaisesti emme pysty palauttamaan kurssimaksua, mutta jos tilallesi saadaan toinen osallistuja niin voimme palauttaa maksun (-10 € käsittelykulu). Ota yhteyttä sähköpostitse.

Järjestyssääntöjemme mukaan yli 7-vuotiaat käyttävät oman sukupuolensa mukaista pukuhuonetta. Noudatamme tätä myös uimakoulujen aikana. Suosittelemme, että käytte tutustumassa uimahalliin ja pukuhuoneessa toimimiseen jo ennen uimakoulun alkua. Myös ensimmäisellä uimakoulukerralla on hyvä, jos mukana on samaa sukupuolta oleva saattaja.
Voit uintimaksun hinnalla mennä myös itse uimaan ja samalla saattaa lapsesi uimakouluun. Mikäli lapsesi on eri sukupuolta kanssasi, voit odottaa häntä allastilassa pukuhuoneen oven edessä. Tällöin lapsesi ei joudu kulkemaan allastilassa yksin. Uimahallilta voi kysyä, pystyykö joku työntekijöistä käydä katsomassa, että lapsi pärjää pukuhuoneessa.
Emme korvaa yksittäisiä poissaoloja eikä niistä tarvitse erikseen ilmoittaa. Tuntia ei ole myöskään mahdollista korvata toisessa ryhmässä. Pidemmissä sairastapauksissa voimme palauttaa osan kurssimaksusta lääkärintodistusta vastaan. Palautuksesta vähennetään 10 euron käsittelykulu.