FIRMANPIIKKI

Firmanpiikki on yrityksille loistovalinta!

Valitset itse, mitä liikuntalajeja henkilöstösi voi harrastaa halleillamme Firmanpiikkiin ja päätät liikuntatukiosuudesta. Tuki voi olla 25 %, 50 %, 75 % tai täydet 100 % ja tullessaan liikkumaan työntekijä maksaa omavastuuosuuden kassalla. Yritystäsi laskutetaan ainoastaan toteutuneista liikuntakäynneistä. Sopimuksen avaaminen ja ylläpito on maksutonta.

Työntekijät tunnistetaan heidän tullessa liikkumaan (henkilökortti) ja käynti kirjataan Firmanpiikki laskutussopimukseen. Laskutamme yritystä sopimuksen mukaan kuukausittain tai kaksi kertaa vuodessa. Laskun liitteenä on nimilista liikuntapalveluita käyttäneistä, jonka avulla yrityksessä on helppo seurata henkilöstön liikuntaedun käyttöä.

Sarja- ja kausikortit sekä uinnin ja sulkapallon kertakäynnit

Voit valita joko kertakäynnit tai sarja- ja kausikortit. Sarja- ja kausikortit veloitetaan normaalihinnaston mukaan. Sarja- ja kuukausikortit ladataan työntekijän henkilökohtaiselle asiakastilille, johon liitetään asiakaskortti. Asiakaskortti (arvo 4 €) kuuluu hintaan uudelle asiakkaalle ja sen saa hallin asiakaspalvelusta.

Firmanpiikin etuhinnat:

Ryhmäliikunta 8,50 € / krt
Kuntosaliharjoittelu 7,00 € / krt

Ryhmäliikunnan ja kuntosalin sarja- ja kausituotteet ovat normaalihintaisia.

Ryhmäliikuntaan sisältyy uintietu kaikilla halleillamme. Kuntosaliharjoitteluun sisältyy uinti (poikkeuksena Mäkelänrinne 3€ ja Vuosaari 2€ lisämaksu). Pasilassa ei uintimahdollisuutta.

Muu liikunta, kuten uinti ja palloilu on normaalihintaista.

Katso hinnasto

FIRMANPIIKIN AVAUSPYYNTÖ

Vastaamme kolmen arkipäivän kuluessa ja lähetämme ohjeistuksen Firmanpiikin käytöstä sähköpostitse.

Huom. Jos valitset sarja- tai kausikortit, ladataan nämä henkilökohtaiselle asiakaskortille. Asiakaskortti (arvo 4 €) kuuluu hintaan uudelle asiakkaalle ja sen saa hallin asiakaspalvelusta.