Tule sellaisena kuin olet

Jos sinä et ole vielä käynyt meidän halleissamme, niin ehkä tulet nyt tutustumaan?

Suurin osa asiakkaistamme valitsee meidät liikuntapaikakseen, koska olemme lähellä, meille on matala kynnys tulla ja meillä on rento meininki. Ei siis tarvitse olla hyvässä kunnossa, eikä tarvitse omistaa laatuasusteita. Voi tulla juuri sellaisena kuin on. Olemme monelle asiakkaallemme lähes toinen koti, läheinen yhteisö. Suurin osa on käyttänyt palveluitamme jo useamman vuoden ajan, mikä kertoo hyvästä asiakasuskollisuudesta. Toki uusiakin asiakkaita tulee lähes päivittäin. Jos sinä et ole vielä käynyt meidän halleissamme, niin ehkä tulet nyt tutustumaan?

Mitä liikunta merkitsee sinulle?

Meillä käy liikkumassa hyvin monenlaisia ihmisiä, eri-ikäisiä ja erikuntoisia, joiden motivaatiotasot ja tavoitteet vaihtelevat suuresti. Välillä on hyvä pysähtyä miettimään, mitä liikunta merkitsee ja antaa sinulle. Onko hyvä kunto tai terveys tärkeitä? Vai haluatko vain rentoutua ja tuulettua arjen mietteistä? Tavata ystäviä ja muita samanhenkisiä ihmisiä? Kun liikunnasta saa onnistumisen kokemuksia riittävän usein, sisäinen halu kuntoiluun syttyy helpommin. Jos oma kuntoilu on jäänyt nyt vähiin, miksi niin? Tai miksi et ole vielä aloittanutkaan?

Me autamme liikkeelle

Ikä tai toimintakyvyn heikkeneminen ei ole este liikkumiselle. Meillä on vain yksi elämä, joten miksei elettäisi sitä mahdollisimman hyväkuntoisena ja toimintakykyisenä? Rapakuntoinen tai aloittelija on hyvin mieluisa asiakas, sillä henkilökuntamme suurin palkkio tulee siitä, kun saa uuden asiakkaan innostumaan liikunnasta. Jos et tiedä, miten aloittaa, tule kysymään meiltä. Löydämme sinulle sopivan vaihtoehdon laajasta valikoimasta yhdessä. Jokainen liikuntakerta antaa paremman olon ja auttaa jaksamaan paremmin. Vähäinenkin liikunta vaikuttaa terveyttä edistävästi. Jokainen askel tai liike on kohti parempaa. Niitä siis vain lisää!

Liikunta osaksi arkea – liiku itsesi iloiseksi!

Voit liikkua valintasi mukaan silloin tällöin, kausittain tai säännöllisesti. Toki suosittelemme, että teet liikunnasta viikoittaisen rutiinin. Lajiksi voi valita uinnin, vesijuoksun, kuntosalin tai ryhmäliikunnan. Voit valita kertamaksun, sarjakortin, kausikortin tai Superkortin, joka sisältää ryhmäliikunnan lisäksi kuntosalin ja uinnin. Meillä ei ole jäsenmaksuja, joten maksat vain käyttämästäsi liikunnasta. 


Tervetuloa mukaan rentoon menoon, tulet varmasti viihtymään!

-Eija Holmala
Toimialajohtaja, liikuntapalvelut ja markkinointi

P.S. Syksyn 2022 asiakaslehdessä on asiakkaittemme liikuntakokemuksia, miksi kukin liikkuu, mitä liikunta antaa ja miten he ovat organisoineet itselleen aikaa kuntoiluun. Sukellus muiden tarinoihin voi antaa sinulle lisämotivaatiota tai käyttökelpoisia vinkkejä. Ne voivat lisätä uskallustasi kokeilla välillä jotakin uutta tai innostustasi kehittää vanhoja taitojasi. Toivomme, että saat näistä tarinoista uutta kipinää omalle kuntoilullesi – tiedä, vaikka jopa innostuisit aloittamaan liikunnan, meillä kun sen aloitus on helppoa, sillä olemme tukenasi ja apunasi.

Lisää luettavaa
Palloilu - Urheiluhallit
Sulkapallotarjous

Tule pelaamaan sulkapalloa Kallioon tarjoushintaan 10 €/h/kenttä (norm. 14-20 €/h/kenttä). Vuoroja tarjolla ma-pe klo 7-22 ja la-su klo 9-21.