Urheiluhallien uudet verkkosivut on julkaistu

Tervetuloa tutustumaan!

Urheiluhallien uudet verkkosivut on nyt virallisesti julkaistu. Verkkosivu-uudistuksen tavoitteena oli nykyaikaistaa Urheiluhallien verkkosivujen ilme, sekä tehdä mielenkiintoiset, käyttäjiä palvelevat verkkosivut, joilta tieto löytyy helposti ja joilla käyttäjän on helppo navigoida.

Verkkosivuilla on uudistettu ulkoasu, paranneltu navigointi sekä ominaisuuksia, jotka tekevät käytettävyydestä tehokkaamman ja paremman pöytäkoneilla, mobiililaitteilla ja tableteilla. Verkkosivuille on lisätty runsaasti uutta sisältöä ja samalla laajennettu huomattavasti englanninkielistä sisältöä.  Olemme myös julkaisseet blogin, jossa tulemme julkaisemaan säännöllisesti sisältöä kiinnostavista ja ajankohtaisista aiheista. Verkkosivut kehittyvät kuvamaailmaa myöden vielä loppuvuoden aikana.

Verkkosivujen teknisestä toteutuksesta on vastannut Team3.

Anna kehitysehdotuksia! 

Arvostamme kehitysehdotuksianne, jotta voimme jatkuvasti parantaa verkkosivujamme. 

Kehitysehdotuksia voit antaa palautelomakkeemme kautta.

Lisää luettavaa
Yeplyn pyörähuolto

Pyörähuoltoa tarjolla halliemme (Mäkelänrinne, Töölö ja Vuosaari) pihalla huhtikuusta alkaen. Kausihuollon hinta on 109 €.

Rentoudu sointukylvyssä

Voit keskittyä itseesi ja omaan olotilaasi. Maljat, symbaalit ja gongit kumisevat ympärilläsi lempeästi. Seuraavilla tilaa: Pasila 22.4 ja Malmi 14.5.