Haku

TERVETULOA RYHMÄLIIKUNTATUNNILLE!

Ympäri Helsinkiä

Saat käyttöösi kaikkien halliemme (Kallio, Kontula, Malmi, Mäkelänrinne, Pasila, Siltamäki, Töölö ja Vuosaari) ryhmäliikuntapalvelut. Sama ryhmäliikuntatuote käy kaikilla halleilla. Ikäraja ryhmäliikuntatunneille on 15 vuotta.

Katso kaikkien hallien aukioloajat.

Uinti sisältyy hintaan

Voit käydä ryhmäliikuntatuntisi jälkeen saunassa ja uimassa ilman lisämaksua. Pasilassa ei uintimahdollisuutta.

Katso hinnat.

Monipuolinen tarjonta

Kokeile erilaisia ryhmäliikunnan tunteja rohkeasti ja löydä omat suosikkisi yli 40 vaihtoehdon joukosta!

Tutki tuntivalikoimaa.

Ostot netistä tai asiakaspalvelusta

Ryhmäliikuntatuotteiden ostaminen ja tuntien varaaminen käy kätevästi netissä!

Nettiostamiseen tarvitset asiakastiliäsi. Kun hankit asiakaskorttimme, pääset kulkemaan vaivattomasti suoraan porteista sisään jonottamatta erikseen kassalle. Sarja- ja kausikorttituotteisiin asiakaskortti kuuluu hintaan uudelle asiakkaalle (arvo 4 €). Asiakaskortin saat hallin asiakaspalvelusta. Ensimmäisellä asiointikerralla tarvitset mukaasi henkilöllisyystodistuksen. Jos kadotat asiakaskorttisi, sinun tulee ostaa uusi asiakaskortti hintaan 4 €.

Osta ja varaa helposti netissä.

Tuntien varaaminen

Netissä varaaminen tapahtuu kirjautumalla sisään varausjärjestelmään. Voit selailla tunteja myös ilman kirjautumista. Varaus onnistuu, kun sinulla on kerta-, sarja- tai kausipalveluita asiakastililläsi ja tunnilla on tilaa. Jos sinulla ei ole tuotteita tililläsi, voit tehdä varauksen joko puhelimitse tai hallin asiakaspalvelussa (ei sähköpostitse).

Voit varata paikkoja kerta-, sarja- ja kuukausikorteilla enintään 10 eri tunnille / 2 viikon jakso (15 pv). Varauskäytäntö on voimassa toistaiseksi. Jos omia tunnuksia varausjärjestelmään ei vielä ole, on ensin rekisteröidyttävä asiakkaaksi.

Osta ja varaa helposti netissä.

Saavu tunnille ajoissa

Muista olla paikalla viimeistään kymmenen minuuttia ennen tunnin alkua, muuten varaamasi paikka vapautuu mahdolliselle jonottajalle. Mikäli tunnin alkuun on alle 10 minuuttia, tule asiakaspalvelun kautta. 

Tunnin peruuttaminen

Jos et pääsekään varaamallesi tunnille, peruuta se hyvissä ajoin joko varausjärjestelmän kautta tai puhelimitse (ei sähköpostitse). Tee peruutus mieluiten vuorokautta (24 h) aikaisemmin, kuitenkin viimeistään kolme tuntia (3 h) ennen tunnin alkua. Näin vapautat paikkasi jonossa oleville ja vältyt turhilta veloituksilta.

Ryhmäliikuntaetiketti

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Varaa tunti mobiilisovelluksella.

Urheiluhallien mobiilisovelluksella varaat ryhmäliikuntatunnit kätevästi. Jos sinulla ei ole tuotetta valmiina tai sinun pitää tehdä ostoksia, tee se internet-selaimen kautta.