8 paikkaa, 1 kortti

Valitse omat lempipaikkasi & -lajisi.

Ilman jäsenmaksua

Meillä liikut kerta-, sarja- tai kausikortilla, ilman jäsenmaksua.

Rento meininki

Siistit, toimivat tilat ja mukava henkilökunta odottavat sinua.

Uniikki

Ainutlaatuinen yhdistelmä uintia ja ryhmäliikuntaa.

Ravinto – apua arkisyömiseen

Oletko välillä hukassa ravintoasioissa? Pohditko, miksi painosi nousee, vaikka syöt niin vähän? Tai miksi painosi ei laske, vaikka liikut paljon? Mistä saisit lisää virtaa arkeen? Tarvitseeko kuntoilija oikeasti ravintolisiä? Kuinka saisit iltasyömisen kuriin? Miten koostat itsellesi sopivimman ruokavalion?

Ravinnolla on keskeinen merkitys terveyteemme ja hyvinvointiimme. Päivittäiset valintamme vaikuttavat elimistöömme joko myönteisesti tai kielteisesti. Riittävä, tasapainoinen ja monipuolinen ruoka edistää ja ylläpitää sekä fyysistä että psyykkistä terveyttä ja saa meidät voimaan kokonaisvaltaisesti paremmin.

Haluaisitko sinä tarkistaa, syötkö päivän aikana riittävän terveellisesti ja monipuolisesti tarpeisiisi ja tavoitteisiisi nähden? Ravintoanalyysi auttaa löytämään yksilöllisiä vastauksia ja saamaan syömisen oikeille raiteille olkoon tavoitteena painonhallinta tai saada lisää virtaa liikkumiseen ja muuhun jaksamiseen.

Ravintoanalyysi

Ruokavalion perustarkistus (1 krt)
Sisältää yhden tapaamisen ravintovalmentajan kanssa. Ennen tapaamista asiakas täyttää ruokapäiväkirjaa 5-7 päivän ajan. Ravitsemusohjaaja antaa asiakkaalle palautetta tämän ruokavaliosta ja -rytmistä sekä vinkkejä korjattavista asioista.

Hinta 95 €

 

Ravintovalmennus (3 krt)
1. tapaamisessa ravintovalmentaja kartoittaa asiakkaan lähtötilanteen, kuten taustatekijät, ruokavalion ja elintavat sekä selvittää asiakkaan tarpeet ja toiveet. Asiakas on täyttänyt etukäteen esitietokaavakkeet ja 5-7 päivän ruokapäiväkirjan, jonka ravintovalmentaja on analysoinut huolellisesti. Tapaamisessa ruokapäiväkirja käydään yhdessä lävitse ja asiakas saa siitä yleisarvion ja palautteen. Asiakkaan kanssa asetetaan muutama selkeä tavoite seuraavaa kertaa varten.

2. tapaamisessa tavoitteet tarkistetaan ja laaditaan yhdessä pidempiaikaisia tavoitteita. Asiakas voi saada myös joitakin kotitehtäviä seuraavaa kertaa varten.

3. tapaaminen on 1-2 kuukauden kuluttua edellisestä. Ravintovalmentaja keskustelee asiakkaan kanssa siitä, miten on mennyt, onko asiakas päässyt lähemmäksi tavoitteitaan, pitäisikö ruokavalioon tehdä vielä tarkistuksia ja miten jatkossa toimitaan.

Hinta 215 €

Varaustiedustelu

Olemme sinuun yhteydessä sähköpostilla varmistaaksemme varauksesi.

 

Lisätiedot

ravintovalmentaja
Anne Parnila
anne.parnila(at)urheiluhallit.fi
puh. 09 3488 6760 tai
044 541 4004