Haku

YLEISET TILAUSVARAUSEHDOT

1. Vuokran sisältö

Vuokraan sisältyy sovitun liikuntatilan käyttö ko. harjoitukseen laitteineen (ei mailat/pallot), normaali valaistus ja pukuhuoneen käyttö suihkuineen.

2. Käyntiaika

Vuokraajalle on varattu aikaa peseytymiseen ja pukeutumiseen puoli tuntia vuoron päättymisen jälkeen. Jos vuoro päättyy hallin sulkemisaikaan, peseytymiseen ja pukeutumiseen on varattu 15 minuuttia.

3. Maksaminen

Yhtiö lähettää laskun kerran kuukaudessa (tai sovitusti) jälkikäteen, maksuehto 14 päivää netto. Vuokrat voi maksaa myös paikan päällä käteisellä, pankkikorteilla, Luottokunta Oy:n luottokorteilla tai liikuntaseteleillä. Maksettaessa paikan päällä, maksun on tapahduttava ennen vuokrien laskutusta. Vuokrahintaan sisältyy arvonlisävero.

4. Vuokraajan peruutusoikeus

Vuokraaja vastaa sopimuskauden ajalta kaikkien tuntien vuokrista, vaikka niitä ei käytettäisikään. Vuokraaja voi kuitenkin laittaa yksittäisiä vuorojaan myyntiin ilmoittamalla asiasta suoraan hallille. Jos vuoroa ei kuitenkaan saada myytyä, vuokra veloitetaan normaalisti.

5. Yhtiön peruutusoikeus

Yhtiö voi peruttaa vuokaraajan vuoron esim. sellaisilta juhlapyhiltä, jolloin halli on suljettu tai milloin jokin arvokilpailu tms. tarvitsee hallia käyttöönsä. Yhtiö ilmoittaa tällöin ajoissa peruutuksista, eikä tunteja tällöin veloiteta.

6. Järjestyssääntöjen noudattaminen

Vuokraaja sitoutuu noudattamaan yhtiön yleisiä järjestyssääntöjä.

7. Irtisanomisaika

Sopimus on määräaikainen.

Pidätämme oikeuden muutoksiin.