SÄHKÖAUTOJEN LATAUSHINNAT URHEILUHALLEILLA

Kaikki latauspisteet toimivat 22 kW:n teholla ja ne soveltuvat kaikille sähkö- ja hybridiautoille. Laitteet toimivat Helen Latauksen latauskortilla.

Huomioithan, että latausmaksun lisäksi sinun tarvitsee maksaa pysäköintimaksu (Mäkelänrinne: 1,50 € / tunti, maksetaan aulan automaatissa, ParkMan tai EasyPark -sovelluksella; Malmi: 1,00 € /tunti, maksetaan hallin automaatissa, ParkMan tai EasyPark-sovelluksella; Pasila: 1,50 € /tunti, maksetaan automaatissa, ParkMan tai EasyPark-sovelluksella).

Helen Lataukseen rekisteröitynyt asiakas
  • Hinta on Helen Lataukseen rekisteröityneille asiakkaille 0,25 € / kWh kolmen ensimmäisen tunnin ajalta.
  • Kolmen tunnin jälkeen hinnoittelu muuttuu teho- ja aikaperusteiseksi, jolloin hinta on 0,25€ / kWh + 1 € / h.
  • Helen Lataukseen rekisteröitynyt asiakas voi aloittaa latauksen joko Helen Latauksen RFID-latauskortilla tai kirjautumalla Helen Latauksen tunnuksilla Virta-mobiilisovellukseen. Helen Latauksen asiakkailla on käytössään Helenin latauspisteiden lisäksi kumppanimme Virran Suomen laajuinen latausverkosto. Palveluun pääsee rekisteröitymään täältä: rekisteroidy.lataus.helen.fi/register
Asiakas, joka ei ole rekisteröitynyt Helen Lataukseen
  • Mikäli asiakas ei ole rekisteröitynyt Helen Lataus -palveluun ja maksaa latauksen Helenin kertamaksusivulla luottokortilla, lataus maksaa kolmen ensimmäisen tunnin ajalta 0,33 € / kWh.
  • Kolmen tunnin jälkeen hinnoittelu muuttuu teho- ja aikaperusteiseksi, jolloin hinta on 0,33 € / kWh + 1,29 € / h.

Latausohje