Haku

TEHO (30–50 min)

Teho: Syke

Hengitys- ja verenkiertoelimistöä sekä nopeutta kehittävä tunti. Nopeita liikkeitä ja mahdollisimman laajoja liikeratoja. Liikkeissä lyhyt työaika. Vastuksena oman kehon paino.

Teho: Voima

Voimaa ja hermotusta kehittävä tunti. Vaihtelevat työajat ja selkeät palautukset. Lisäkuormalla tehtävät liikkeet. Voi sisältää maksimivoimaharjoitteita.

Teho: Kestävyys

Tunti, jossa mennään eikä meinata! Rankka ja hikinen tunti, jossa hengästyt ja tunnet todella lihaksissa liikkeiden rasituksen mukavana poltteena. Treenin avulla nostat omaa suorituskykyäsi ja keskittyessäsi liikkeiden oikeaan suoritustekniikkaan ja tehokkaaseen tekemiseen unohdat taatusti kaiken muun. Liikkeissä on pitkä työaika. Sopii treenaajille, jotka haluavat haastaa itseänsä. Tunnilla tehdään selkeitä, helposti omaksuttavia liikkeitä. Suoritustekniikka pysyy oikeana liikkeiden aikana, vaikka haastatkin kehosi lähelle äärirajojasi. Liikkeitä tehostetaan apuvälineillä ja voit valita itsellesi sopivan kuormituksen.

Kenelle?

Teho -tunnit sopivat treenaajille, jotka haluavat haastaa itsensä monipuolisesti kunnon eri osa-alueilla. Tunnit ovat fyysisesti raskaita, joten treenaa vain terveenä. Myös Hot-tuntina Mäkelänrinteessä.

Tunnin hyödyt

Teho-tunneilla rasitetaan kehoa monipuolisesti tavoitteesta riippuen.

Mitä mukaan?

Sisäliikuntavaatetus, treenikengät, hikipyyhe ja juomapullo.

SINUA VOISI KIINNOSTAA MYÖS

SYKE & FIT

Rankka ja hikinen intervallitunti.
LUE LISÄÄ
VARAA TUNTI

KAHVAKUULA

Voimaa ja kestävyyttä kuulan avulla.
LUE LISÄÄ
VARAA TUNTI

Les Mills BODYPUMP®

Lihaskuntotreeniä ilman askelsarjoja.
LUE LISÄÄ
VARAA TUNTI