VIRTUAALIVESI

Eriteemaisia vesiliikuntatunteja musiikin tahdissa. Tuntien ohjeistus tulee suurelta näytöltä, josta liikkeitä on helppo seurata. Virtuaalinen ohjaaja opastaa tekemään liikkeet oikein ja kannustaa tekemään liikkeet tehokkaasti.  

Huom!   Nämä ajastetut tunnit vain Töölössä ryhmäliikuntatuotteella sekä uinti- ja kuntosalituotteella 2 € lisämaksulla.  Tunnit tulee varata etukäteen verkkokaupasta tai asiakaspalvelusta.

Katso tuntien Hydrohex-esittelyvideo.

Tunti kehittää aerobista kuntoa sekä lihaskestävyyttä. Vesiliikunta on nivelystävällistä.  

Uima-asu. Käytä uimalakkia tai suihkumyssyä, mikäli et halua kastella hiuksiasi. Pitkät hiukset tulee sitoa kiinni.  

VIRTUAALISEN OHJAAJAN VETÄMINÄ MM.

Beat

Pidätkö musiikin tahtiin liikkumisesta? Olet oikean tunnin äärellä! Kehitä kuntoasi, haasta koordinaatiotasi omalla tyylilläsi ja tunne energia aina sormenpäihin asti. Hydrohex BEAT yhdistää rytmin ja vedessä liikkumisen ilon!

Move 

Pidä liikettä yllä Hydrohex MOVE aalloilla! Kannusta itseäsi liikkumaan hyvään fiilikseen ja paranna samalla keskivartalon tukea, liikkuvuutta ja aerobista kuntoasi Hydrohex MOVEn parissa. Tunne olosi energiseksi, ryhdikkääksi ja valmiiksi päivän seuraaviin askeliin!

Power

Aika päästää voimasi valloilleen Hydohex POWER kanssa! Tunne voimaa ja hallintaa koko kehon läpi kiertoharjoittelun ja erilaisten sykehaasteiden parissa! Hydrohex POWER:n uusi aalto kutsuu sinut löytämään rajasi ja puskemaan niitä omassa tahdissasi eteenpäin. Nouse altaasta joka kerta vahvana ja palaat takaisin vielä voimakkaampana.

Cardio

Löydä paikkasi uuden Hydrohex CARDIO aalloilta! Paranna kestävyyttä, ketteryyttä ja löydä sykkeestäsi uusia tasoja juoksun, hyppyjen ja intervallien avulla. Hydrohex CARDIO takaa mukaansatempaavan treenielämyksen, jonka motivoivan ohjauksen ja voimaannuttavan musiikin avulla saavutat tavoitteen kuin tavoitteen!

SINUA VOISI KIINNOSTAA MYÖS

VESICOMBAT

Kamppailua vedessä.

HYDROBIC

Treeniä vedessä musiikin tahtiin.

VESI HIIT

Intervallitreeniä vedessä.