Kamppailulajit - Kuntonyrkkeily -Urheiluhallit

Iske itsesi kuntoon!

Sykettä nostavilla tunneilla kunto nousee lähes huomaamatta, kun saa keskittyä joko erilaisiin iskuihin, potkuihin tai muihin teholiikkeisiin eli itse treeni vie lähes kaiken huomion.

Sykettä nostavilla ryhmäliikuntatunneilla kunto nousee lähes huomaamatta, kun saa keskittyä joko erilaisiin iskuihin, potkuihin tai muihin teholiikkeisiin eli itse treeni vie lähes kaiken huomion. Näillä kestävyys- ja kamppailutunneilla pääset näyttämään ja käyttämään kaiken energian iloisesti tykittäen! 

Tunnit kehittävät tehokkaasti erityisesti hengitys- ja verenkiertoelimistöä. Kaikilla tunneilla tulee taatusti hiki, mutta treenaaminen on myös hauskaa, tehokasta ja varmasti vähentää myös stressiä!

Todella tehokas ja monipuolinen tehotunti

Tehotunneilla keskitytään kestävyyden parantamiseen eri tavoilla. Peruskestävyyden lisäksi kehität myös lihaskestävyyttä sekä maitohaponsietokykyä. Tunnilla hypitään, pompitaan, tehdään paljon kyykkyjä sekä vetäviä että työntäviä liikkeitä pääosin oman kehon painolla. Toistoja tehdään kymmeniä, jopa satoja. Tällainen treeni onnistuu harvoin yksin, sillä ryhmässä ja ohjaajan tsempatessa teet enemmän! Jos esimerkiksi tykkäät saada sykkeen kohoamaan samalla kun treenaat lihaksia tai saada peruslenkkeilyyn vaihtelua, tämä tunti on juuri sinulle.

Lyö, väistä & liiku ilman kontaktia

Kamppailulajitunnit ovat mukaansatempaavaa ja tehokasta kuntoilua. Lajiharjoitteet kehittävät monipuolisesti koko kehon lihaksistoa, aerobista kuntoa, liikkuvuutta, tasapainoa, reaktiokykyä ja koordinaatiota. Nyrkkeilyharjoitteet edellä mainittujen lisäksi vetreyttävät niska-hartiaseutua. Teho- ja kamppailutunneilla tunneilla pääset tuntemaan, miltä tuntuu hypätä pois omalta mukavuusalueelta. Tunnit ovat todella monipuolisia ja tehokkaasti itseä haastavia. Tehokkaan tykityksen jälkeen kehosi valtaa mahtava euforinen tunne ja olo. Tunnit sopivat kenelle tahansa, sillä kaikilla tunneilla pystyy tekemään ja muokkaamaan liikkeet oman kuntonsa mukaan. Tule kokeilemaan rohkeasti ja haasta itsesi!

UUTTA! Kuntonyrkkeily alkaa Pasilan lisäksi myös Kalliossa! Tunnit sopivat kaikille ja hanskat löytyvät valmiiksi hallilta.

Teho- ja kamppailutunnit

Teho – Kestävyys
Tunti, jossa mennään eikä meinata! Rankka ja hikinen tunti, jossa hengästyt ja tunnet todella lihaksissa liikkeiden rasituksen mukavana poltteena. Treenin avulla nostat omaa suorituskykyäsi ja keskittyessäsi liikkeiden oikeaan suoritustekniikkaan ja tehokkaaseen tekemiseen unohdat taatusti kaiken muun. Liikkeissä on pitkä työaika. Sopii treenaajille, jotka haluavat haastaa itseänsä. Tunnilla tehdään selkeitä, helposti omaksuttavia liikkeitä. Suoritustekniikka pysyy oikeana liikkeiden aikana, vaikka haastatkin kehosi lähelle äärirajojasi. Liikkeitä tehostetaan apuvälineillä ja voit valita itsellesi sopivan kuormituksen.

BODYCOMBAT®
Kontaktiton tehotreeni, joka pohjautuu kamppailulajeihin (mm. karate, taekwondo, capoeira, nyrkkeily). Innostava musiikki ja koreografia saavat sinut iskemään ja potkimaan viimeiseen hikipisaraan saakka. Ohjelma vaihtuu kolmen kuukauden välein. Sopii sähäkästä treenistä pitäville.

Kuntonyrkkeily
Tunnilla opit lyömään, väistämään ja liikkumaan ilman fyysistä kontaktia. Tunti koostuu kuntonyrkkeilyn tekniikkaharjoitteista sekä lihaskuntoharjoittelusta. Tunnilla edetään teknisesti haastavampiin harjoitteisiin osallistujien osaamisen ja edistymisen mukaan.

Kuntopotkunyrkkeily
Sähäkkä kamppailutunti, joka koostuu lyönneistä, potkuista sekä kyynärpää- ja polvitekniikoista ilman kontaktia. Tunnilla edetään teknisesti haastavampiin harjoitteisiin osallistujien osaamisen ja edistymisen mukaan.

Lisää luettavaa
Palloilu - Urheiluhallit
Sulkapallotarjous

Tule pelaamaan sulkapalloa Kallioon tarjoushintaan 10 €/h/kenttä (norm. 14-20 €/h/kenttä). Vuoroja tarjolla ma-pe klo 7-22 ja la-su klo 9-21.