Teho - Lihaskuntoharjoittelu - Urheiluhallit

Lihaskuntoharjoittelu – lihaskuntoa ryhmäliikuntatunnilta

Lihaskuntoharjoittelulla pidät lihaksesi parhaiten kunnossa.

Lihaskuntoharjoittelulla pidät lihaksesi parhaiten kunnossa. Siksi lihaskuntotunneille kannattaa uskaltautua iästä riippumatta. Jos tietty aika ja ryhmä motivoi enemmän, silloin ryhmäliikuntatunnit ovat hyvä valinta. Tarjolla on ohjattuja kuntosalitunteja, joissa lämmitellään ohjatusti, treenataan kuntosalilla ohjaajan seurassa ja venytellään lopuksi yhdessä. Muita lihaskuntotunteja ovat Voima & Tasapaino -tunnit iäkkäämmille henkilöille, joiden toimintakyky on jo selkeästi alentunut. Kunto & Voima, Kuntosali ja Kiertoharjoittelu ovat kevyemmistä tunneista pitäville, joissa tunnin tehoa voi säätää itse. Kahvakuula, TRX & Kahvakuula ja Body & Core sopivat toiminnallisemmista tunneista pitäville, joissa tarvitaan jonkin verran myös kehonhallintaa. BODYPUMP® on tehokas lihaskestävyystunti ja Teho: Voima keskittyy nimensä mukaisesti voiman kehittämiseen.

Vahvista lihaskuntoa näillä tunneilla

Voima & Tasapaino *
Tunti sisältää rauhallisen alkulämmittelyn, yksinkertaisia voima- ja tasapainoharjoitteita sekä loppuvenyttelyn. Tunti on suunnattu ikääntyneille, joiden toimintakyky on selkeästi heikentynyt. Minimimäärä lihasvoimaa takaa selviytymisen arjen askareista. Voiman lisääntyminen on suoraan yhteydessä toimintakyvyn paranemiseen. Voit aloittaa lihasvoima- ja tasapainoharjoittelun, vaikka olisit jo yli 80-vuotias.

Kunto & Voima *
Helpoista askelista, lihaskuntoliikkeistä, tasapainoa haastavista liikkeistä, sekä venytyksistä koostuva tunti mukavan musiikin tahtiin. Liikkeiden tehoa voi säätää oman kuntotason mukaan. Sopii kevyemmästä liikunnasta pitäville.

Kuntosali *
Mukava ja turvallinen tapa harrastaa kuntosaliharjoittelua ohjaajan opastamana. Tunnin alussa on yhteinen lämmittely, jossa herätellään keho liikkumaan monipuolisesti ja saadaan pieni hiki pintaan. Tämän jälkeen siirrytään kuntosalille harjoittelemaan. Kukin voi tehdä oman treenin valitsemillaan liikkeillä, painoilla ja intensiteetillä. Ohjaajalta voi kysyä liikevinkkejä tai ohjaaja voi katsoa oikeaa suoritustekniikkaa. Lopussa yhteinen loppuvenyttely.

Kuntosali, kiertoharjoittelu *
Tehokas ja turvallinen tapa harrastaa kuntosaliharjoittelua ohjaajan kanssa. Kiertoharjoittelutunneilla mennään ohjaajan suunnittelema treeni kiertoharjoitteluna, mutta painot ja vastukset voi säätää itse. Tunnin alussa on yhteinen lämmittely ja lopussa venyttely.

Kahvakuula
Toiminnallisista, koko kehoa kuormittavista ja sykettä nostavista liikkeistä koostuva treenitunti. Kahvakuulalla pystyy tekemään kokonaisvaltaisia ja tehokkaita liikkeitä. Samalla myös keskivartalon lihakset saavat hyvän harjoituksen. Kahvakuulan paino valitaan ja liikkeen variointi tehdään osallistujan taustan ja kunnon mukaan.

TRX & Kahvakuula
Koko kehon treenitunti, jossa käytetään vastuksena TRX-nauhaa, kahvakuulaa sekä kehonpainoa. Yhdistelmätunnilla harjoitetaan voimaa ja kehonhallintaa. Toiminnalliset liikkeet suurilla liikeradoilla kehittävät myös liikkuvuutta ja tasapainoa. Liikkeiden tehoa voi säätää oman kuntotason mukaan.

Body & Core
Toiminnallisista, sykettä ylläpitävistä ja keskivartalon syviä lihaksia haastavista lihaskuntoliikkeistä koostuva tunti. Tunti alkaa tehokkaalla ja lyhyellä alkulämmittelyllä, joka sisältää askellusta. Liikkeitä tehostetaan joko oman kehon painoa tai erilaisia välineitä käyttäen.

BODYPUMP®
Tehokas ja yksinkertainen lihaskestävyystunti. Tunnilla treenataan kehon isoimmat lihasryhmät säädettävien painotankojen ja step-laudan avulla. Tunti ei sisällä askelsarjoja. Liikkeet ovat yksinkertaisia, lihaskuntoharjoittelun perusliikkeitä. Ohjelma vaihtuu kolmen kuukauden välein.

Teho – Voima
Perusvoimaa ja maksimivoimaa kehittävä treenitunti. Selkeät voimaliikkeet, vaihtelevat työajat ja riittävät palautukset. Lisäkuormalla tehtävät liikkeet. Pääset testaamaan voimarajojasi.

Lisää luettavaa
Rentoudu sointukylvyssä

Voit keskittyä itseesi ja omaan olotilaasi. Maljat, symbaalit ja gongit kumisevat ympärilläsi lempeästi. Seuraavilla tilaa: Pasila 22.4 ja Malmi 14.5.